Del Pede dot me.. what gives

Har besluttet mig for, at ligge Gainalicious i graven… sådan da. Domænet bibeholder jeg, så de gamle posts stadig kan findes. Så hvorfor? Simpelthen fordi jeg ikke længere er den “samme” Del Pede. Jeg er blevet ældre. Det bliver vi selvølgelig alle og det er som oftest ikke noget vi gør et stort nummer ud af. Hellere ikke jeg, men dog et sted, er der sket markante ændringer de sidste par år. Jeg er blevet mere karrieremenneske. Det havde jeg aldrig troet skulle ske, men jeg kan i den grad godt lide mit erhverv, så jeg er nu opsat på at blive bedre til det.

Samtidig blev jeg nok mest kendt for mine “brevkasse” skriverier, og det gør jeg ikke rigtigt i længere. Hvorfor? Dunno, energien er bare væk. En ret hæftig writers block, kan man kalde det. Jeg har bare ikke den opfindsomhed til at skrive den slags længere. Humoren er lidt væk. Det irritere mig, men måske den kommer igen.

Og det hele startede egentlig bare med, at denne blog skulle være en træningsjournal. Et sted hvor jeg kunne udveksle mine erfaringer med de folk jeg trænede med. Men alt gik galt. Så mange skader. Til sidst opgav jeg træningen – for nu. Jeg begynder at træne igen på et tidspunkt, men ikke ligel pt, og det bliver givetvis hellere ikke noget jeg kommer til at blogge meget om.

Men pt. har jeg nu også mest lyst til at skrive om mit erhverv. Skrive om politiken bag, samt det praktiske. Så min blog bliver en it blog, mere end noget andet. Endr jeg med at finde gløden til at skrive meget igen, så kan det være, at der kommer mere.

One thought on “Del Pede dot me.. what gives

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *