Sweetpacks = cunts

Jeg har minimum 20 bruger, som skal have hjælp til deres computere. Det er bruger jeg har arvet, som alle har brug for at kunne arbejde hele tiden og over alt. Når jeg siger arvet, så er det fordi der følger en bruger kultur og (manglende) IT Politik med, der gør at de alle er administrator på deres maskiner.
Den slags leder sjældent til noget godt. Ikke et ondt ord om nogen af dem. Fantastisk kollegaer. De har bare ikke deres kompetencer i IT, og det er derfor jeg har det job jeg har.

Desværre er den slags brugere udsatte, og det er deres computere også.

I dag havde jeg en case, som irritere mig grænseløst. Det er svært at klandre brugere for noget, for det software vedkommende havde installeret er designet og bundlet til at forvirre. Kort sagt, endte vedkommende med et browserhijack. Hver side ny side blev startet op med noget der ligner Googles landing page en hel del, men det er ikke den. Her er tale om noget software, var ikke helt klar over hvilket, som var bundlet med noget af Sweetpacks pis software. Så alle start side blev henvist til mysearch.sweetpacks.com og så en tracking URL af en slags.

Jeg afinstallerede en Sweetpack updater service, fjernede search engine i Firefox og satte startsiden til at være google.dk. Påtrods af det, så var det stadig den hijack side man kom ind på, når startede en ny tab. Fucking irriterende, især fordi det æder min og brugerens tid. Jeg endte med at bruge ADWcleaner og den fandt overraskende mange ting. Ihvertfald har Sweetpacks (cunts), gjort deres for at sikre sig, at det ikke er så nemt at fjerne.

Den slags er malware. Det er lavet med ond hensigt. Ikke for at ødelægge, men for at hijacke din trafik, og redirect den, og vise dig flere reklamer, der opfordre dig til at hente endnu mere malware.

Der var om nogen der burde fjernes fra internettet, men Trine Bramsen (raketforsker), vil hellere bruger kræfterne på at få vores internet til at ligne det de har i Kina og Iran. Well done.

And Sweetpacks.com, if you cunts are vain enough to google yourself, then know there is a special place in hell for destructive people like you. I hope you burn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *