14 måneder siden sidst… hvad så

Det er vel noget der ligner 14 måneder, siden jeg sidst skrev i min blog. Jeg har været brændt ud. Evnen til at skrive har været væk. Jeg har stadig været meget engageret i en masse emner, og har haft en helvedes masse kraftige holdninger til det. Men evnen til at fastholde tankerne og holdninger længe nok til, at jeg kunne få dem skrevet ned i en forståelig sammenhæng, har ikke rigtigt været til stede. Især mine populære “Brevkasse” posts, har været noget nær helt umuligt for mig. Det hele endte med at flyde ud mellem fingrene på mig, inden jeg kunne få det hakket ind i min blog, og få det gjort forståeligt.
Det har jeg bare ikke rigtigt kunne…. og så gik min blog lidt hen og døde.

Men hvad er der så egentligt sket. Jeg har fået nyt job. Efter 11 år i det samme job, er jeg taget et stort skridt op af karriere stigen. Det er bl.a. også en af grundende til, at jeg har været så fåmælt i de sidste måneder. Jeg er nu 4 måneder inde i mit nye job, og jeg elsker det. Jeg arbejder nu i høj grad mere med systemadministration. Større systemer og flere af dem. Det er både Linux og Windows. Administration af Windows servere, er ikke noget jeg har gjort meget i før.

Det hele var en mulighed der kom lidt ud af det blå. Jeg havde set deres opslag, men ikke spekuleret i at søge det. Snakkede med en ven omkring det, som arbejder der, og nævnte jeg havde set opslaget. Pludselig gik det stærkt. Han ringede til mig, og sagde jeg skulle sende et CV. Kunne så se, at deres HR Manager havde været inde og se min LinkedIN profil. Før jeg havde set mig om, havde jeg været til tre samtaler og en personlighedstest. I løbet af 5 dage gik jeg fra at været i et sikkert og trygt job, til at skulle fortælle min chefen, for det job, at jeg efter 11 år skulle videre. De tog det pænt, og var glade på mine vegne.

Men det hele gik hurtigt, og jeg har et par gange derefter, været bekymret for, om det gik for hurtigt – om jeg havde forhastet mig.
Men nej. Det var det rette valg. Og jeg har lært en ting. Hold din LinkedIN profil up to date, hvis du har en. Før du ved af det, kan det give afkast.

Så jeg i slutningen af Marts, skulle jeg til at gøre klar til at starte i ny stilling 1. maj. Det betød, at jeg fik mere travlt end nogensinde før, på mit gamle job.
Og derefter blev jeg smidt i den dybe ende på det nye job. Det har ædt så meget tid og energi. men det er det værd.

Jeg har ingen uddannelse. Jeg har en sproglig studentereksamen, som i skrivende stund, ikke er fem potter pis værd. Derfor var det et godt valg, at få et nyt job, der kan putte en masse konkret erfaring på CV’et

Og det er en af de ting der er sket over de sidte 14 måneder. Jeg er vokset. Blevet mere ansvarlig. I mit gamle job, kom alt i en pakke. Take it or leave it. Pludselig skulle jeg tage stilling til pension og investeringer. Men jeg har mere syn for fremtiden. Måske er jeg blevet lidt mere ambitiøs.
Jeg har fået en dejlig lyst, til at lære nye ting, og det gør jeg i stor stil lige nu.

Men det er bare endnu en epoke i mit liv, hvor jeg tager modstridende kvantespring. Fra at være selverklæret “liberalist” som stemte Venstre, men arbejde i det semioffentlige (den 3. sektor), til at stemme Enhedslisten og arbejde i det private erhversliv.
Modstridende? Helt sikkert. Men det kan sagtens fungere. Især med mine syn på IT Politik.
Det vigtigste er dog, at jeg nu har flere kollegaer. At jeg ikke længere er den eneste der sidder med IT. At jeg indgår i et team.

Men nu har jeg fået lysten til at blogge igen. Jeg har især lyst til at skrive om de ting jeg sådan til lære mig. De projekter jeg skal igang med. De problemer og løsninger jeg kommer i kontakt med.

Men jeg vil også begynde at blogge om livet igen. Om politik. Og måske jeg ender med at blive så bitter, at humoren blusser op igen.

Vi må se.
Og så har jeg skiftet min blog fra B2Evolution til WordPress

3 thoughts on “14 måneder siden sidst… hvad så

 1. Jes

  Stærkt, min ven. Det glæder mig at du nok snart bliver sur igen. Det er sjovest. Men jeg overlever nok uden at klukle i ny og næ, hvis bare du er glad 🙂

  Reply
  1. Del Pede

   Tak’er. Det er ret fedt at komme ud og prøve noget nyt, og så på et noget større plan. Det andet var blevet lidt for meget sandkasse. Der er selvfølgelig også mere stress og flere problemer, men det er også mere givende, at være en del af en virksomheds hjørnesten

   Reply
 2. Pingback: At starte nyt job. | Del Pede

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *