S og SF er ikke alternativer.

To artikler ramte her i morges, som understregede overfor mig, hvorfor Enhedslisten reelt er det eneste alternativ for mig. Den første var fra Politiken

Efter i årevis at have kritiseret DF for at indgå smalle forlig med VK-regeringen giver SF-formand Villy Søvndal nu Pia Kjærsgaard (DF) mulighed for indgå smalle forlig med en rød regering.

Det må jeg stille mig totalt uforstående overfor, og jeg må også tage dybt afstand fra det. Det er netop derfor, at SF mister det terræn de vandt for 4 år siden. Som en fodnote, kan man samtidig konstantere, at Villy Søvndal har været meget usynlig siden da. Det har ihvertfald vist sig at være dyrt for SF, at bevæge sig så meget mod højre.

Jeg forstår hellere ikke, at SF invitere DF ind i varmen, når de Radikale og Konservative har kørt dem lidt ud på en sidelinje. Jeg forstår slet ikke at de byder op til dans, når man igennem 10 år har set hvordan det koster, at indgå aftaler med DF. De vil altid have noget. De giver køb på deres kerneprincipper, for at styrke deres reele dagsorden. Indvandre politik! Hvis SF tror de kan få DF til at lave lempelser på de skærpelser der har været på velfærden, så skal de også forvente, at de skal give DF noget.

Jeg forstår ikke at man kan finde på at komme med sådan en melding, under en valgkamp hvor man forsøger at samle en rød blok mod den blå blok.

Den anden artikel var fra Version2 hvor den Socialdemokraternes it-ordfører Yildiz Akdogan udtaler sig lidt som med hul i hovedet.

Bør al internetsurf fra bibliotekter, netcafeer og hotspots logges på personniveau, sådan som Justitsministeriet har foreslået?

»Ja, det skal være muligt.«

Jeg har tidligere skrevet om Justitsministeriets forslag

Logning virker ikke. Det eneste det gør, er at mistænkeligør den danske befolkning. “Terroristerne” kryptere. Det er naivt at tro, at det er på den måde det sker. Anders Breivik fik virkeligt bevist, at logning ikke virker. Han fortæller vidt og bredt i sit manifest, at man skal holde sig fra. Lad være med at kriminalisere os. Lad være med at høste vores oplysninger. Lad os have vores personlige frihed.

Og så kan det system misbruges. Når der ligger så mange oplysninger omkring os, så er der nogen som har adgang til dem, og historiern om hvordan det bliver misbrugt, dukker stille og roligt op.

Det styrker bare mine tanker om, hvorfor jeg vil stemme Enhedslisten. Det er ikke alt jeg er enig med dem om, og forleden måtte jeg sluge nogle kameler. Men retssikkerhed og frihed er vigtigt. Der er blevet kæmpet meget for at få den frihed, og der er ingen grund til at give den væk så nemt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *