Alle kvinder er ludere

Hej Joan

Min kæreste har haft 8 forskellige sexpartnere, og jeg var jomfru, da vi mødtes. Vi har været sammen i 1½ år nu, og hun har aldrig været mig utro eller prøvet på at komme i kontakt med andre fyre.

Men hun løj i starten af vores forhold og sagde, at hun kun havde været i seng med to, og så endte det så med, at hun fortalte sandheden.

Og nu efter 1½ år er jeg stadigvæk sur og kan ikke være sammen med hende, fordi jeg er så rasende over, hun har været en ‘luder’.

Mine holdning er nemlig, at jeg ikke skal være sammen med en pige, der har haft så mange fyre-venner og sex-venner.

Hun sagde, at hun var en dum teenager, og at hun virkelig elsker mig, og at alle hendes holdninger er ændret. Nu ser hun sex som noget, man gør med en ’person man virkelig elsker. Og det er jo det, jeg altid har sagt, så jeg kan ikke finde ud af, om hun bare snakker mig efter munden.

Jeg fatter ikke, hvad jeg skal stille op, jeg er bare så forvirret. For jeg elsker hende virkelig, men jeg ser hende virkelig som en luder!

Den vrede

Kære vrede

Jeg går ud fra, at du og din kæreste er under 20 år, og jeg har lige netop i dag hørt om en undersøgelse, hvor man har udspurgt 6-700 unge om, hvor mange sexpartnere de har haft før de blev 20 år.

Gennemsnitstallet er 10. Det beviser, at din kæreste er under gennemsnittet for, hvad der er normal adfærd for unge mennesker i dag, og derfor kan du logisk set ikke tillade dig at opfatte din kæreste som en ‘luder’.

Så ville stort set alle piger mellem 15 og 20 år i dine øjne være ‘ludere’. Synes du ikke selv, at det er fordømmende? Din aversion mod at have sex med flere forskellige partnere, må skyldes de leveregler, der er i din familie.

Jeg kan nemlig ikke forestille mig, at det er noget, du selv har opfundet. Men spørgsmålet er om din families leveregler virkelig er opbyggelige og sunde for dig?

På mig lyder det, som om du lider og er nedtrykt, fordi de ikke passer til virkeligheden. I min verden er kunsten at acceptere virkeligheden, som den er, og se de muligheder, der er i den. Hvilke muligheder er der fx. ved at have en erfaren pige som kæreste? Jeg kan se mange. Når jeg tænker på, hvilke ulemper der er, kan jeg ikke finde en eneste, kan du?

Jeg er glad for, at du har skrevet til mig. Det er flot af dig, at du udfordrer din holdning ved at spørge mig til råds. Jeg vil ønske, at du i fremtiden selv kan slå dig lidt løs og udvikle og udtrykke din naturlige seksualitet sammen med din dejlige kæreste. Det tror jeg vil gøre dig glad.

De hjerteligste kram fra Joan

For det første! Det er et velkendt FAKTUM at alle kvinder er ludere. De bruger sex som betalingsvare. Så derfor har den unge knøs ret i sin betragtning. Hans kæreste ER en luder.

Men Joan, hvad fanden er det for et svar at give.
“Ok, du har problemer med at tackle, at din kæreste er en rundefilet. Se lyst på det. Hun må jo suge en god pik, siden så mange af dine bekendte har lagt og stønnet, og svedt ind over hende”

Wauw – nu har han det meget bedre. Det var ikke dine rette ord, men det kunne du ligeså godt have skrevet. At knægten er smålig, og træt af, at hun har haft så mange mænd oppe i sig, er jo så hans karakterbrist, men du hjælper ham ikke.
At hun er erfaren er nok ikke lige hvad han havde ville høre. Det er jo ikke en kok han har involveret sig med.
Drengen er jaloux. Han var jomfru, hun lignede storebæltstunnelen forneden. Han vil jo ønske det var ham der havde skudt safter ud over dusinvise af kvinder.

Så hvis du skulle have fortalt ham noget, så var det at indvilge ham i livets uretfærdigheder. Kvinder har nemmere ved at få pik, end mænd har ved at få fisse. Kvinder har det som Aladin og fadøl. Han skal bare gnubbe på lampen, og så står der en kop og skummer. Kvinder skal som oftest bare sig pik, og så er den på vej op i dem.

Iøvrigt er der ulemper ved at have en erfaren kæreste. De hedder børn, klamydia, herpes, gonorre, aids og så meget andet smukt

14 thoughts on “Alle kvinder er ludere

 1. Søren

  Yderligere så er vores ekslede Joan meget god til, at se bort fra det faktum, at spermcontaineren ikke har sagt det fra starten, men bare løjet… men det er selvfølgelig også noget vi har set før, at Joan ikke helt kan se det som en løgn.

  Istedet hiver “kloge” en statistik frem omkring piger i 15-20års alderen ogderes abedans med i snit 10partnere.

  Her skal Joan så lige have slag for ikke, at have læst purkens indlæg godt nok, da han skriver, at kæresten har sagt, at hun VAR en dum teenager – ergo ikke er, så den statistik kan hun godt blæse væk med igen.

  Ak og ve – jeg kan ikke tage det. ORK!

  Reply
 2. Hammerschmidt

  Stort tak til Del Pede for at have sat tingene på plads. Vi er efterhånden manger der er pisstræt af hvordan luderne ødelægger samfundet med deres nøgne patter overalt og bagefter giver de et nej, når mændene kommer krybende på knæ med våde hundeøjne, fordi de åbenbart synes det er sjovt at “lege” med mænd på den måde.

  At luderne ovenikøbet undrer sig over, at antallet af voldtægter stiger, på samme måde som skilsmissetallet stiger og børnefødslerne falder, må vel tilregnes deres mangel på indsigt i ting der ikke har med dem selv at gøre, ud fra det faktum, at deres øverste etage udelukkende består af prisen for at sprede benene, uanset hvilken valuta der er tale om; penge, eller en lang ligegyldig samtale over en flaske rødvin. Det hele sølet ind i deres idylliske, lyserøde lillepigeverden, hvor alle er unge rige og smukke, og som er blevet kneppet helt ud af realiteten af lorteamerikanske serier og det faktum, at naturen desværre er indrette sådan, at de besidder noget, som mændene er ude efter og har behov for.

  Men det giver dem fandme ikke ret til at ødelægge verden af dén grund eller krænke mænds følelser ved at træde dem ned i lortet på den måde, som de gør.

  Reply
 3. Grusstamper

  Utrolig god kommentar fra Del Pede !! Kvinder er jo ludere. Og der er altid noget de er ude efter. Blev på tide at vi mænd ved at vi skal emanciperes på en mental måde. Den psykologiske ligevægt imellem mænd og kvinder er helt forskudt i kvindernes fordel. Vi må gøre noget ved det..!!

  Reply
 4. 666

  Så er dlævlen på banen og denne gang må jeg sgu erkende jeg er i mande skikkelse, men hør lige engang og filosofer lidt over min tanke… I generationer har mænd slagtet hinanden på slagmarken og gør det stadig, broderskabet der prøver at få kvinder til at give dem grund til at blive hjemme for ik at gøre det, nemli den grund at være dem tro frem for at flirte hvor der flirtes kan for at få den stærkestes for sig selv, men hvilken stærk kan modstå flokkens angreb og det fatter de kvinder så bae minus af. Det sker jo stadig den dag idag at mænd smadre mænd for at kik på deres damen, indskrumpet, blinde og forvirret over at det er det kvinder vil ha, da de aldrig kan nøjes med det de har, deres grådighed vil altid have mere! Situationen er at der må eksistere pga. af alle de historiske krige så må der leve mange flere kvinder en mænd, så hvis kvinder i gennemsnittet har været med 10 mænd idet de er flere i antal så må det jo betyde mænd i realiteten må have være med langt flere kvinder, med det i betragtning så siger jeg mænd og ikke drenge, da piger jo har det med at søge mænd, problemet er bare at selv mænd var drenge og forstår udmærket problematikken og husker drømmen og stabil kærlighed i renheden det at hvis bare man havde været jomfru samen fra starten af!!! Kvinder er så meget krigere inde bagved deres facade for det er de nød til, fo de er i krig med hinanden om de få mænd som eksistere og så er problematikken bare idag at de lækre kvinder vi så gerne vil ha stort set alle er ved at udvikle sig til lesbiske og for hvilket formål andet end søsterhodd vil sammen kontrollere mænd for evigt, så hvad fanden skal vi gøre? for at gå i krig med hinanden duede jo ik, skal vi begynde at henrette kællingerne, lol? ej vel men hvad fanden i helvede hvor er vi mænd og drenge bare eninge i deres latterlige væremåder i aldrig at kan få nok, og hop videre til den næste og få ham til at føle sig som den eneste ene, og er han ik god nok i sengen så videre til den næste frem for at træne sin mand op, så skynder de sig videre og ender med børn før de er kvinde nok til at vælge den mand hun ønsker at være tro til døden lader dem skille, og vil han så ik knep nok, nej du det handler ik om penge for dem, men bang så er man sgu garanteret pludselig død, for det var jo til døden lader sig skille og så kan hun jo hoppe videre, ej kvinder med børn idag de burde bare aldrig kneppes af mænd uden!!! Og omvendt mænd med børn burde aldrig kneppe kvinder uden! Den regel ville redde verden og sikkert skabe mere betænksomhed iblandt os uden børn… Kvinder er konstant opmærksomhedes krævne og det har ik en skid med penge at gøre. men brænder en kvinde os af, går vi mænd i hi og tjener penge, og kvinder der er så liderlige bliver ludere i forhåbning om at blive gennemkneppet af dit trænede frem for at fatte dem med pengene som komme jo er dem dom ik er det… en ond ring hvor begge parter taber og ik bliver tilfredstillet fuldt ud! Så gutter glem aldrig at forfør jeres kvinder og tilgiv dem aldrig for utroskab så tag hellere en spiller frem for at bruge en tusse på luder for den ene gang årlig man har råd til det bliver man sgu ik en bedre elsker af, ej kvinder spænder sgu ben for sig selv… hvis de vil ha en god elsker skal de jo bare være deres mand tro og så bliver han det vel hvis hun gør sig til for ham, kvinder er shu bare for utålmodig og dovne til at jeg tvivler på størstedelen nogensinde bliver kloge nok!

  Reply
 5. livnea

  Til alle jer fortørnede, sure, bidske, uintelligente og nærmest indre missionske mænd.. Jeg må på baggrund af jeres ellers så “velformulerede” ytringer om kvinder, vel antage at I FÅR FOR LIDT.. Synd for jer, i burde hellere joine os som nyder vores kroppe og vores seksualitet, livet er trods alt meget sjovere på den side, end på jeres side.. Good Luck getting laid;-)

  Reply
 6. Anders B.

  Hah.
  Synes godtnok det er lidt hårdt at kalde alle kvinder ludere.

  Det tror jeg heller ikke de mener, men overdriver. Det kan være utrolig frustrerende, især som teenager, at dine veninder knalder diverse +23 drenge som så klart ville knulle med alt hvad der rør’ sig i deres fulde og desperate tilstand.
  Og når man først har været meget forelsket i en pige og endelig har fået lov til at komme mellem benene på hende – og man render rundt på en lyserød sky et par uger indtil hun næste uge ligger og bliver skampryglet af din ven.

  Ved godt det sker for piger, men det er hovedsageligt fordi de drenge de er sammen med, for at bruge Del Pedes ord, stort set altid er solariebrune halv-rockere.

  Det er hårdt at være ‘sød’ dreng, der ikke har noget imod lidt onenightstands men samtidig gerne vil ha’ en lille smule søde piger som ikke spreder ben for hvem som helst – så føler man jeg jo overhovedet ikke speciel – du kunne ligeså godt have været en pumpet, fuld 28årig tømrer på taber-bodega.

  Nårhja og sidste kommentar.
  Hvis man så slår op med sin kæreste og hun ender med at være jaloux, er det virkelig irriterende at hun bare kan gå ud hver uge at knalde tilfældige fuldepikke lige op i ansigtet på dig.

  Piger, i skal være glade for drenge stadig er ligeså desperate som de altid har været, ellers ville vi sgu ikke knalde jer – men bare rolig, vi skal nok tale grimt om jer alligevel.

  Til gengæld er 8 drenge nu ikke så mange at have været sammen med… 😀

  Reply
 7. Allan Høyberg

  Kvinder vil altid være ludere od det mere end de fleste mænd! Fordi de er genetisk belastede og ikke har sex over omsorgs-behovet. Så en kvinde som har sex har altid en genetisk baseret “skjult” dagsorden: jeg skal altid have noget andet end sex hvis jeg har sex og jeg kan have dårlig sex hvis jeg får kompeneseret med ikke sex f.eks malet et værelse, gjort rent, vasket op osv. Det er generelt for der er selvfølgelig kvinder som er skruet mere sammen som de fleste mænd hvor sex alene er nok. Så kvinder lad være med at lyve konstant og erkend at i er og bliver ludere, da det er en del af artens overlevelse.

  Reply
 8. Michelle Post author

  Den vrede,
  Puha du lyder virkelig som min eks,
  som jeg desværre mistede af ukendte grund,
  jeg kom til at lyde i starten af mig og hans forhold fordi jeg var så usikker på om han vil dump mig fordi han os var jomfru der jeg mødt ham, vi bliv forlovede og elskede ham over alt på jorden! men valgt at fortælle ham sandheden og ved ikke om det var grunden til jeg mistede ham ved bare det er snart 3år siden vist ikke mere savner jeg ham inderligt, og drømmer stadigvæk om ham om de føleser jeg havde, så håber ikke du dumpede hende pga det, fordi vis dine følser var ægte vil det ikke vær så nemt at bytte hende ud
  mvh Michelle

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *