Disco klar til weekenden

Med en masse nyfunden energi i kroppen (yearh right), så tog jeg et træningspas fredag efter arbejde, selvom jeg havde været ved fys om morgenen. Normalt plejer min dag at være noget præget af træthed, efter jeg har været derude.

Jeg syntes dog stadig, at det er noget surrogat agtigt træning jeg har gang i, i tiden, når jeg nu ikke kan lave de store flerledsøvelser. Måske det er en af grundende til, at jeg har så meget energi til overs. Squat og dødløft kunne altså virkeligt brænde en af. Nu er det mest overkroppen jeg træner, dog ikke til disco ekstremer med 45 varianter af curls til biceps.

Opvarmning: Cykel i 10 minutter

Bænkpress:

Opvarmning med 20 kg
2×6 @ 40 kg *eksplosiv*
2×6 @ 55 kg
1×4 @ 55 kg *failure*

Igen gik det overraskende godt. Det påtrods af så lang en pause, så er jeg alligevel godt med i kiloerne her. Efter lidt pause her over weekenden, så håber jeg, at kunne have lave en lile vægtstigning

Barbell Rows: 4×6 @ 40 kg
Skal vist op på de 45 kg her snart

Military Press: 4×6 @ 35 kg
Vægtstigningen tog jeg uden problemer. Gooddy

Superset:

Dumbbell Swings: 3×12 @ 11 kg
Saxon Sidebends: 3×12 @ 2×7 kg

Skiftede mellem begge øvelser, for at få pulsen op, og brænde lidt ekstra af

Reversed Woodchoopers: 2x3x6 @ 15 kg
Hvor jeg trækker torvet nede fra og op. Et eksperiment, og det var lidt fesent, to be honest

Triceps: 4×6 @ 27.5 kg
Fiiiinno

Curls: 4×6 @ 27.5 kg
Same as above

En fin træning, men jeg fik lidt hovedepine til sidst, og droppede at lave mere. Var godt slidt. Har også været tre gode træningspas på en uge, og jeg har fået det meget bedre i ryggen, efter jeg er kommet igang igen. Knæet kan godt klare cykelturen, selvom det piver lidt, og fys’en mente det var en god ting, at få noget cirkulation i cyklen. Hun sagde også, at jeg skulle holde mig fra romaskinen, hvilket er godt – da den er lort.

Nu håber jeg bare det knæ snart arter sig, så jeg kan komme igang med MMA træningen

One thought on “Disco klar til weekenden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *