Oh squat, where are though?

DOMS satte ind igår, og de var ikke aftaget idag, skulle jeg hilse at sige. Det var især patværket, som sveg godt. Egentligt meget forståeligt, da det er den øvelse, jeg hurtigste taber styrke i, og jeg syntes ikke jeg havde tabt så meget. Øvelsen er selvfølgelig bænkpress, for jer ikke så snarrådige læsere……

Jeg var dog meget forhippet på, at komme til at træne idag, påtrods af DOMS, og efter 24 timers restitution, så burde det jo hellere ikke være et problem.

Cykel: 10 minutter
Knæet er stadig ikke helt vildt med det, og idag var der i særdeleshed problemer.

Bænkpress:

Opvarmning med 20 kg
2×6 @ 40 kg *eksplosiv*
2×6 @ 55 kg
1×3 @ 55 kg *failure*

En rigtig god session, hvor jeg fik 5 kg mere på, selvom jeg failede i det sidste set. Følte mig stærk, påtrods af DOMS

Military Press: 4×6 @ 30 kg
Lidt hårdt, men det gik. Tog 4 sæt, hvilket var mere end godkendt

Barbell Rows: 4×6 @ 40 kg
Den var hård, og jeg blev gal. Men gennemført, og til UG

Dragon Flags: 4×12
piiiiiiiiiiiv

Upper Back: 4×6 @ 60 kg (maskine)
Tilbage på niveau, og det kunne jeg godt mærke

Pulldown: 3×6 (maskine)
Løb tør for tid og kræfter

Det var alt. Nu er min krop godt brugt. Jeg har været slem til, at ikke få indtaget noget energi inden træningen, men jeg kan nu godt mærke, at en banan og en kop kaffe gør underværker i træningen.

Knæet lider under træningen, selvom det reelt kun er Military Press som ligger noget vægt på knæet. Barbell Rows gør ikke i så høj grad. Jeg kan dog godt mærke bagefter, at det ikke er helt godt. Nu må vi se hvad der sker. Jeg er ikke helt tilfreds med den udvikling der sker med knæet, men alle mine skavanker dukker op, når jeg ikke træner, så det er jeg simpelthen nødt til at gøre.

Men jeg savner de store øvelser som Dødløft og Squat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *