Love (L)

Alle hader Mac men elsker Apple iPod. Jeg har det lidt omvendt faktisk. Well okay, iPod Nano er faktisk super sweet og min plan har hele tiden været af udskifte min Creative Zen NX 30gb med en iPod Nano 4gb. Hovedsagen er, at min Creative Zen NX er rimelig uhandy når jeg træner. Den er for stor, disken i den gør, at den ikke tåle for voldsomme bevægelser, og så er den begyndt at drille lidt ved jack stikket.

Så Nano’en var tiltænkt som afløser. But then…..

Creative Zen V:
link 1
link 2
link 3

omg – den er sweet. Den har godt nok ikke helt de samme dimensioner som Nano’en, hvilket gør, at den er lidt tykkere (hvilket jeg må leve med), men det er tilgengæld ikke et Apple produkt, men Creative. Jeg kan nemlig godt lide Creative.

Det betyder:
– Bedre Support
– Bedre Lyd (med EAX)
– Billigere

Nu er min konklussion nok lidt forhastet om dette umiddelbare vidunder, men det ligner da godt nok den afspiller jeg skal have mig snarest. Dog ser jeg, at den har default line in, så man kan optage med den. Det betyder, at jeg slipper for at købe en ny diktafon.

EDIT: Nu med anmeldelser
Komputer
Game Reactor
CNET
Engagdet
IGN
Ekstra Bladet

2 thoughts on “Love (L)

  1. Del Pede Post author

    Den er også helt ny. Ja, Nanoen er ganske ganske nice, men det er ikke en Creative, og Creative slår altså Apple i lange baner, når det kommer til features, specs og lyd generelt.

    Jeg skal helt klart have den her, fremfor en Nano

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *