Vi kan vel ikke blive ved med at snakke om comeback

Nå – idag var det så endnu tid til at genoptage træningen efter skade(r). Min hofte mærker jeg ikke noget til. Den smule strækøvelser jeg har lavet, har åbenbart virket. Lækkert.
De smerter jeg har haft i brystet, har vist været nogle nerver der har sat i klemme, og det er så småt ved at være gået væk. Igen takket været nogle strækøvelser.
Nu er det så kun anklen jeg venter på, bliver kampdygtig igen. Der går nok en uge mere, mindst. Men jeg kan træne med, men løbetræning er udelukket, så jeg må lige vente lidt med fodbold, til den værste stivhed er ved at gå væk.

Jeg stod op kl 8 idag, og ville tjekke en time senere ind på arbejde, og så træne imellemtiden. Men jeg havde godt ondt i højre skulder. Det er en filtration, af alle de anspændte og ømme muskler jeg har i ryggen, som har sat sig i nakken. Kombineret med for mange timer ved computeren, og jeg har sovet forkert, så havde det sat sig i en “linje” ned fra toppen af nakken, og ud i skulderen. Alligevel tog jeg ned og trænede.

Jeg nåede dog ikke mere end 3×6 @ 55 kg i bænk, før jeg indså at det var nytteløst, da hele programmet vil gå i skulderen. Jeg fik over og kørte lidt ben press 3×8 @ 150 kg, og så gik jeg lettere modløst i bad.

Lige nu ved jeg godt, at det er noget der skal have noget hvile, men jeg skal nok også have noget massage ved lejlighed – endda en hel del. Men de andre skader er på retræte, og det er dem, der har drillet mest. Det her er bare en uheldig kombination af nogle ting, bl.a. overanstrengelse, og dårlig arbejdsforhold. Det skal hviles væk.

Jeg er dog kommet igang med MMA træningen igen, og det er godt. Træner stille med, og får strukket og brugt vippebrædt, så min ankel kan blive bedre

2 thoughts on “Vi kan vel ikke blive ved med at snakke om comeback

 1. Svendsen

  Skide svært at lave noget fornuftigt når knæet, skulderen eller armene genere. Ja faktisk når en eller anden ting generere i stor nok grad. Jeg prøver at lave nooget, et eller andet, når jeg er skadet, om det er at gå en tur, curle, strække ud, betyder ikke så meget, bare man holder kroppen i gang.

  Feed med mma-træningen, glæder mig til at G&P dig(Y)

  Reply
 2. Del Pede Post author

  Tror du ikke din træning er dig gået lidt til hovedet. Du snakker jo kun om, at du har krammet med Tykkebias. Jeg glæder mig til at se dig, tage mig ned. Håb for din egen skyld, at jeg ikke ender øverst…..

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *