Derfor er jeg stagneret i livet!

Jeg bliver ALDRIG leder, ej hellere bare mellemleder. Jeg vil altid være ham på gulvet, for jeg duer ikke til at tage store vidtfavnende beslutninger.
Det er en dyrtkøbt lektie, som jeg har lært idag. Idag brugte jeg omkring 20–30 minutter på at tage en beslutning, som jeg egentlig ikke forventede vil sætte sådan et aftryk på min dagligdag som den nu engang gjorde.

Det hele skete for omkring en lille time siden. Det var omkring den tid, hvor Familien Danmark, normalt indtager deres aftensmad. Jeg havde besluttet mig for, at det ville jeg også, men havde ej købt ind til en festivitas af den sort. Derfor måtte jeg, som så mange andre søndage, ty mig til en lille blå folder fra et sted, som vi folkekært kalder, “Den Beskidte”.

Normalt er jeg et mennesker som lider meget under vanens magt, hvilket også er en af grundende til at jeg aldrig vil kunne blive leder, da jeg er alt for præget af de trygge rammer, af en 42 med chilli, eller en 29 med hvidløg. Men idag skulle det ikke være fra KN, det skulle være fra den beskidte, og jeg mente inderste inde, at jeg godt kunne prøve noget nyt.
Og der glippede det så for mig. Det var der, jeg tog den forkerte beslutning. En beslutning som har ødelagt min aften – ja sandsynligvis vil sætte sine spor langt ind i næste uge.

Da valget stod ved, om jeg vil have sursød sauce eller karry sauce til min nr 18, så mistede jeg overblikket og valgte karry. Beslutningen virkede gennemtænkt, og fornuftig i lang tid, og det var ikke bare noget jeg hastigt gjorde. Jeg havde taget en beslutning om, at hvis jeg skulle have 18 frem for nr. 19, så skulle det være med karry, da jeg ikke troede jeg rigtigt gad sursød.
Hvor skulle jeg dog tage fejl!

Allerede da jeg skulle hente maden, kunne jeg mærke, at det var den forkerte beslutning. “Det her er ikke godt”, messede den klogere halvdel af min hjerne, mens jeg stod i køen på “Den Beskidte”. “Du har lavet en regulær bummert. Karry sauce for helvede”, og sådan fortsatte min indre konflikt.
På vejen hjem med min erhvervet mad, forsatte den indre dialog, og jeg havde en helt anderledes foragt for mig selv, end jeg normalt har om søndagen. Det er mere vidtrækkende end at være nøgen på Mallutten.

Og nu sidder jeg her. Forædt, men uforløst. Med en grim smag af friture i munden fra min dybtstegte kylling, for karry saucen havde slet ikke kraften til at træde igennem Hvad fanden er der ved at dyppe et stykke dybtsteg kylling i karry….. INTET.

Jeg er så trist og ked nu. Min aften er ødelagt, og jeg føler slet ikke at der var næring i min mad. Jeg har det som om jeg har spist et fatamorgana, placebo, eller som bestyrelsen af Arken efter afsløringen. Jeg føler mig snydt, og jeg ved der kun er en af pege fingre af. Det hele fordi jeg var dårlig i beslutnings øjeblikket. Fordi jeg var svag, ikke tænke klart og nøgternt, og fordi jeg ikke havde forberedt mig.

Så suk og ak. Min aftensmad var tidsspilde (ud over de værdifulde gains der konskvent følger med, når man dinnere på “Den Beskidte”), og jeg føler en voldsom kvalme over, at skal dele stue med en hanreje som mig selv.

Føj

2 thoughts on “Derfor er jeg stagneret i livet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *